Waarom werken bij BRB

Een uitdagende baan waar je kunt groeien en werkt met respect voor elkaar. Dat is wat wij jou bieden. Natuurlijk bestaat het team uit fijne collega’s die het werken samen aanpakken. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden als monteur of operator op onze locaties in Ittervoort en Echt? Bekijk dan snel de vacatures. Wil je weten wat wij jou nog meer bieden?
Lees dan verder.

Monteurs & Operators

Wat werken bij BRB voor jou nog meer betekent

Een wereldwijde producent van lube oil additives, chemicals, en siliconen.  Dat is wie wij zijn.
We leveren aan de bouw en de auto-, olie/petrochemische en cosmetica industrie. We maken onderdeel uit van PETRONAS, dat je vast wel kent van de Formule 1.

Werken bij BRB betekent voor jou uitdaging in je werk, de mogelijkheid om een toekomst op te bouwen en een plek waar de werkgever naar je luistert. Wij vertellen je graag hoe jij dit terugziet in jouw werk.

Uitdaging in je werk

Uitdaging in je werk

Je werkt aan allerlei machines en als operator maak je ook de verschillende recepten klaar. Dit brengt de nodige uitdagingen en afwisseling met zich mee. Daarnaast krijg jij de ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren.

Een baan met toekomst

Dat jij voor langere tijd bij ons blijft werken, vinden wij belangrijk. Daarom krijg je de begeleiding die nodig is en de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Samen kijken we hoe jij verder kunt groeien.

Een baan met toekomst
Werken met respect & waardering

Werken met respect & waardering

Jouw collega’s vertellen ons dat wij een sociale werkgever zijn. Iedereen is gelijk. Of je nu een uitzendkracht bent of werkt in vaste dienst. We werken hard, maar met een menselijke kant waarbij we jou als persoon niet uit het oog verliezen. De medewerkers waarderen ons met een 8,1 en daar zijn we trots op!

Collega’s vertellen

Waarom zij bij ons werken

“De dag loopt vaak anders dan gepland. Juist deze dynamiek maakt mijn werk zo leuk.”

Theo Janssen ICT Manager
Theo Janssen

“Elke dag is anders en door de speciale positie van BRB op de (wereld)markt blijf ik uitgedaagd. Dat is waarom ik hier met veel plezier werk.”

Judith Hendrix EMEA Sales Leader - Silicones
Judith Hendrix

“Het met elkaar bouwen aan een professionele organisatie. Ook het familiaire karakter en de groeimogelijkheden spreken mij erg aan.”

Heidi Janssens CFO
Heidi Janssens

“De diversiteit aan werkzaamheden, het sparren met de verschillende afdelingen én de werksfeer maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.”

Eline van Diepen Customer Service Officer
Eline van Diepen

“Aan afwisseling geen gebrek. Dit maakt dat elke dag binnen R&D anders is!”

Pien Vermeulen Research Scientist
Pien Vermeulen

“Met alle collega’s ervoor zorgen dat we veilig en gezond ons werk kunnen uitvoeren, dat vind ik zo leuk aan mijn werk.”

René Jonk QESH Business Partner
René Jonk

“De dynamiek van deze internationale omgeving en de betrokkenheid van de collega’s maken mijn werk leuk en uitdagend.”

Sevgi Bozkurt Credit Controller
Sevgi Bozkurt

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de recruiter