Waar BRB voor staat

Bij BRB doen we veel samen, want alleen zo boek je als organisatie én als medewerker vooruitgang en succes. Jij krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en we denken hierover graag met je mee. Daarnaast bieden wij jou een werkplek waar we met respect en waardering voor en met elkaar werken.

Dit zijn wij

In 1981 begonnen als klein bedrijf en inmiddels uitgegroeid naar een internationale organisatie met ruim 400 medewerkers op 16 verschillende locaties. BRB is een wereldwijde onafhankelijke producent van toekomstgerichte smeerolie-additieven, siliconen en andere speciale chemicaliën. Wij beleveren sectoren zoals de automotive, personal care,  coatings en andere industriële toepassingen.

PETRONAS

Als dochteronderneming van PETRONAS bieden wij jou het beste van twee werelden. De voordelen van een grote organisatie zoals stabiliteit en daarnaast de vrijheid om ondernemend aan de slag te gaan met eigen ideeën die past bij een kleinere organisatie.

Onze cultuur

Onze cultuur

Van oorsprong is BRB een familiebedrijf en het familiaire karakter vind je nog steeds binnen de organisatie terug. Bij ons is iedereen gelijk en word je gezien als mens. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid en daarmee ook het vertrouwen. Daarnaast staat altijd bij iedereen de deur open en helpen we elkaar als dat nodig is.

Passionate About Progress

Gedreven om te blijven verbeteren. Dat is wie we zijn en wat ons dagelijks bezighoudt. We doen dit met liefde voor ons werk en houden hierbij rekening met de wereld om ons heen. Hierin spelen alle collega’s een belangrijke rol.

Passionate About Progress
Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Dat jij als medewerker in je kracht wordt gezet en de kans krijgt om te blijven groeien, vinden wij belangrijk. Ook zijn er kernwaarden die iedereen binnen BRB International succesvol maken. Welke dat zijn? We vertellen je graag meer over onze kernwaarden klantgericht, innovatief, ondernemend, open communicatie en vooruitstrevend.

1 Klantgerichtheid
2 Innovatief
3 Ondernemend
4 Open communicatie
5 Vooruitstrevend

Klantgerichtheid

In alles wat je doet, stel je de klant centraal. Je stelt de juiste vragen om de exacte behoefte te achterhalen en denkt met ze mee. Op deze manier weet jij de beste oplossing te bieden en zet je net die extra stap. Klantgerichtheid is zowel extern (klant) als intern (collega) gericht.

Innovatief

Je gaat altijd voor het best haalbare door te kijken naar wat wel kan. Binnen onze organisatie zie je dit ook terug. Zo ontwikkelen we onder andere producten onder ons eigen label om aan de klantwens te kunnen voldoen.

Ondernemend

Je krijgt de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren en willen dat je die ook pakt. Daarnaast staan wij open voor nieuwe ideeën en krijg je in veel gevallen ook de ruimte om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Open communicatie

We durven elkaar feedback te geven en staan ook open voor de feedback van een ander.

Vooruitstrevend

We ondernemen actie om vooruit te komen. Je reageert niet alleen op de huidige behoefte en wensen maar anticipeert ook op behoeftes waarvan de klant niet eens weet dat ze bestaan. Dat je buiten de kaders denkt, vinden wij daarom belangrijk.

Onze mensen

Lees hier wat onze medewerkers vinden!

“Het met elkaar bouwen aan een professionele organisatie. Ook het familiaire karakter en de groeimogelijkheden spreken mij erg aan.”

Heidi Janssens CFO
Heidi Janssens

“Aan afwisseling geen gebrek. Dit maakt dat elke dag binnen R&D anders is!”

Pien Vermeulen Research Scientist
Pien Vermeulen

“De dag loopt vaak anders dan gepland. Juist deze dynamiek maakt mijn werk zo leuk.”

Theo Janssen ICT Manager
Theo Janssen

“De diversiteit aan werkzaamheden, het sparren met de verschillende afdelingen én de werksfeer maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.”

Eline van Diepen Customer Service Officer
Eline van Diepen

“Met alle collega’s ervoor zorgen dat we veilig en gezond ons werk kunnen uitvoeren, dat vind ik zo leuk aan mijn werk.”

René Jonk QESH Business Partner
René Jonk

“Elke dag is anders en door de speciale positie van BRB op de (wereld)markt blijf ik uitgedaagd. Dat is waarom ik hier met veel plezier werk.”

Judith Hendrix EMEA Sales Leader - Silicones
Judith Hendrix

“De dynamiek van deze internationale omgeving en de betrokkenheid van de collega’s maken mijn werk leuk en uitdagend.”

Sevgi Bozkurt Credit Controller
Sevgi Bozkurt

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende internationale werkplek waar je kunt groeien en werkt met respect voor elkaar? Bekijk dan onze vacatures.

Pas je binnen BRB en staat jouw vacature er niet bij? Ook dan komen we graag met jou in contact. Laat het ons weten door te bellen, te mailen of een Whatsapp bericht te sturen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk alle vacatures